Рамка за автомобилно радио TOYOTA COROLLA VERSO 2005-2009

#1951
Налично: yes

37,00 лв.
Количество:  бр.

RAM TOYOTA COROLLA VERSO 2005-2009

Описание


Рамка за монтаж на стандартно автомобилно радио на TOYOTA COROLLA VERSO 2005-2009