Пазаруване

Уважаеми клиенти.


-Директното пазаруване в нашия магазин става само с актуален имейл и не изисква първоначална регистрация за вход с парола.

-Регистрация за вход с парола може да Ви бъде направена само от нас по ваше желание, като това ще Ви даде възможност за автоматично попълване на вашите данни при следващи поръчки, също така и архив на вашите стари поръчки.

-Поръчки и запитвания за продукти може да правите и на нашите телефони и връзки,които са качени в страницата"Контакти".

-ВСИЧКИ ЦЕНИ НА ПРОДУКТИТЕ В НАШИЯ МАГАЗИН СА С ВКЛЮЧЕН ДДС!

-Издаване на фактура може да изберете в процеса на пазаруване!

-Европейски фирми получават цени във фактурата без ДДС!

-В цената на стоката не са включени транспортни разходи.Те са за сметка на получателя.

-Стоките се доставят с избран от вас куриер в процеса на пазаруване СПИДИ или ЕКОНТ, като се заплаща наложен платеж за стойноста на стоката и транспортните разходи.

-Цените за доставка за вашите поръчки с обща стойност над 6лв. са по стандартните тарифи на куриреските фирми и нямат допълнителни такси!

-Цените за доставка на поръчки с по ниска обща стойност от 6лв. са фиксирани от нас и сe изпращат само със Спиди, като таксите за доставка са следните : Спиди до офис 5.50лв. Спиди до ваш адрес 7.00лв.

-Всички изпратени от нас продукти са с опция преглед и тест и възможност за връщане при което си заплащате куриреските услуги и в двете посоки!

-Изключения за безплатен транспорт са случаите при предварителна уговорка на такъв или при условия за пазаруване с включени транспортни разходи в цената на стоката.


Начин за пазаруване!


1. За да пазарувате, изпратете продукти в кошчето за пазаруване като изберете необходимото Ви количество и потвърдите с бутона "ПОРЪЧАЙ".

-Продукти ,които не са налични в момента са отбелязани с "НЕ Е НАЛИЧНО x"!

-Продукти които се доставят само по-заявка са отбелязани "С поръчка" !

-Независимо от статуса на наличност, може да добавяте всички избрани продукти за заявка с избор на количество и бутон "Поръчай".

2.Завършване и изпращане на поръчка!

За изпращане на готовата поръчката изберете горе в дясно на екрана "В кошницата" .

2.1 Първата стъпка "Кошница" показва избраните продукти. С "Обнови" може да променяте количества към избраните вече продукти.С "х" да изтривате. С бутона "НАПРЕД" продължавате към следващатата стъпка "ДОСТАВКА"

2.2 Втората стъпка "ДОСТАВКА" изисква въвеждането на вашите данни за доставка.

-"Адреса за доставка" може да бъде личен или да напишете адреса на предпочитания куриерски офис Еконт или Спиди.

-За допълнителни уточнения и препоръки може да пишете в полето "Забележка"

-С бутона най-отдолу "КЪМ МЕТОД НА ПЛАЩАНЕ"продължавате към следващата стъпка в пазаруването.

2.3 Третата стъпка "КЪМ МЕТОД НА ПЛАЩАНЕ" Ви дава възможност за въвеждане на данни за фактура ,което изисква да бъде отбелязано в квадратчето " издаване на фактура".

-Ако не желаете фактура продължавате без да пишете нищо с бутона"ФИНАЛИЗИРАНЕ И ИЗПРАЩАНЕ" към последната стъпка "ДЕТАЙЛИ ЗА ПОРЪЧКАТА"

2.4 Последната финална стъпка "ДЕТАЙЛИ ЗА ПОРЪЧКАТА" Ви дава информация за поръчаните продукти ,общата им стойност без включени куриерски такси в нея.

-Информация за цената на Доставката и ориентировъчни цени на куриерските услуги на Еконт и Спиди може да получите от страниците "Условия за доставка" и "Тарифи на Еконт и Спиди" или при нашето задължително обаждане за потвърждение на вашата поръчка.

-Завършването на поръчката става с отметка "приемане на общите условия" и натискане на бутона "ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА"