Доставка

-Уважаеми клиенти, куриерите с които изпращаме са Спиди или Еконт по ваш избор, който може да направите в процеса на пазаруване.

-Цената за доставка не е включена в цената на нашите продукти и не е включена в общата цена на поръчаните от вас продукти!

-Цената за доставка се заплаща допълнително при получаване на пратката от съответния куриер, заедно с наложения платеж за поръчаните продукти!

-Цените за доставка за вашите поръчки с обща стойност над 6лв. са по стандартните тарифи на куриреските фирми и нямат допълнителни такси!

-Цените за доставка на поръчки с по ниска обща стойност от 6лв. са фиксирани от нас и сe изпращат само със Спиди, като таксите за доставка са следните : Спиди до офис 5.50лв. Спиди до ваш адрес 7.00лв.

-Всички изпратени от нас продукти са с опция преглед и тест и възможност за връщане при което си заплащате куриреските услуги и в двете посоки!

Ориентировъчни цени за доставка


Цената за доставка до офис на Спиди:

-за пратки до 3кг е до 5.00лв.

-от 3 до 6кг. е до 6.50лв.

-от 6 до 10кг.е до 8.00лв.

Цената за доставка до офис на Еконт:

-за пратки до 1кг е до 5.50лв.

-от 1 до 3кг. е до 6.50лв.

-от 3 до 6кг. е до 10.50лв.

-от 6 до 10кг.е до 11.00лв.

След всяка ваша завършена поръчка ще Ви потърсим за уточнение на доставката и потвърждение за изпращане Може да си проверите и лично цената на доставката от сайтовете на тези куриери с помоща SPEEDY/Изчисли цена или EKONT/Изчисли цена.