Условия за доставка

Спиди куриер за България и Румъния

Допълнителни уточнения за България,писмено в меню (КОЛИЧКА/ПОРЪЧАЙ/3 Проверка на данни-Забележки)! Уточнения: 1.Доставка на адрес или в избран от вас офис на Спиди. 2.Включване на куриерските услуги към общата сметка на поръчаните стоки с цел използване на допълнителни отстъпки от цената за доставка. 3.За приблизителни изчисления на доставката използвайте https://www.speedy.bg/calculate/ За общо тегло на избраните продукти и цени за доставка,може да използвате нашите форми за контакт. Информация за Румъния! За общо тегло на избраните продукти и цени за доставка,може да използвате нашите форми за контакт.

Ин Тайм доставка на адрес

Допълнителни уточнения писмено в меню (КОЛИЧКА/ПОРЪЧАЙ/3 Проверка на данни-Забележки)! Уточнения: 1.Включване на куриерските услуги към общата сметка на поръчаните стоки с цел използване на допълнителни отстъпки от цената за доставка. 3.За приблизителни изчисления на доставката използвайте http://www.intime.bg/calculator/ За общо тегло на избраните продукти и цени за доставка,може да използвате нашите форми за контакт.

Еконт преглед и тест+РУМЪНИЯ

Допълнителни уточнения за България,писмено в меню (КОЛИЧКА/ПОРЪЧАЙ/3 Проверка на данни-Забележки)! Уточнения: 1.Доставка на адрес или в избран от вас офис на ЕКОНТ. 2.Включване на куриерските услуги към общата сметка на поръчаните стоки с цел използване на допълнителни отстъпки от цената за доставка. 3.За приблизителни изчисления на доставката използвайте http://www.econt.com/tariff-calculator/ За общо тегло на избраните продукти и цени за доставка,може да използвате нашите форми за контакт. Информация за Румъния! За общо тегло на избраните продукти и цени за доставка,може да използвате нашите форми за контакт или http://romania.econt.com/tariffs_ro.php

Български пощи за всички страни

Малък пакет за Европа от 100гр. до 2кг. на цена от 3.6EUR до 13EUR. За информация и цени на колетни пратки с тегло над два килограма използвайте нашите форми за контакт.

Безплатна доставка за търговци на едро

За Български фирми стоката се доставя безплатно с предпочитан от нас куриер или с наш транспорт на ваш адрес. Условието да получите безплатна доставка е да постигнете определен минимален оборот за една заявка. За информация и цени използвайте формите за контакт.

За търговци на едро от Румъния,Унгария,Словакия,Чехия,Полша и Германия предлагаме безплатен транспорт при достигнат определен минимален оборот за една фактура. За информация и цени моля използвайте нашите форми за контакт.