Общи условия за пазаруване и ползване на сайта www.welectronics.eu

 

Сайтът www.welectronics.eu

е собственост на фирма:

"ВЕЛИ ЕЛЕКТРОНИК" ЕООД

BG123748801

6000 гр. СТАРА ЗАГОРА

адрес за кореспонденция и физически магазин-

гр. СТАРА ЗАГОРА

ул. "Илия Куртев" №7

Телефони за контакт:

0888363206

0889354481

 

Уважаеми клиенти, с приемане на условията за ползване и с потвърждаване на Вашата поръчка по телефона или от (ПОРЪЧВАНЕ) в сайта www.welectronics.eu

,Вие се съгласявате с условията за пазаруване и ползване на сайта www.welectronics.eu

описани в настоящият документ:

 

1.ЛИЧНИ ДАННИ

 

1.1 Предоставянето на вашите лични данни с цел осъществяване на вашата поръчка в www.elshop1eu.com съгласно ЗЗЛД и Политиката за поверителност на личните данни във „Вели Електроник“ ЕООД и www.welectronics.eu

2. УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИИ

 

Уважаеми клиенти ,за да избегнем максимално следващите политики и условия и за да получите продуктите, които да Ви свършат работа ,моля внимателно да четете описанията на продуктите и без колебания да ни търсите за уточнения и допълнителни въпроси .Нашата основна цел е не просто да Ви продадем нещо, а да получите това, което ще Ви е от полза. Липсата на реален визуален контакт създава опасения ,нашата цел е да Ви дадем най-добрата представа за това, което купувате и неговата стойност. Търсим максимална коректност, с нашите клиенти като съответно очакваме същото .Времето е ценно за нас, старанието ни е максимално бързо да отговаряме на вашите запитвания и максимално бързо да изпълним вашите поръчки. Не губим време за несмислени въпроси, повторни обяснения, не плащаме такси за куриери и не изпращаме кухи, непотвърдени поръчки. Ако искате просто да разгледате някакъв продукт за да придобиете представа за него, плащате го ще ви го изпратим и после ще ви върнем парите когато го получим обратно само трябва да си платите куриерските услуги. Всеки объркан продукт ще Ви бъде сменен, всеки продукт ,който технически не Ви е свършил работа ще Ви бъде сменен, при условие ,че сте запазили неговия търговски вид и изправност. Некоректни връщания с неоснователни и необосновани причини неподкрепени с доказателства, не приемаме.

 

2.1 Анулиране

Ако сте направили поръчка по погрешка преди да сте получили обратна връзка за потвърждение, моля свържете се с нас по имейл или телефон и ние ще анулираме поръчката за Вас.

 

2.2 Условия и право за връщане на получени стоки

 

Въз основа на ЗЗПП, може да върнете закупената стока в срок от 14 дни след получаването и при спазване на следните изисквания:

 

-2.2.1. Куриерските и всички съпътстващи такси при упражняване правото Ви за връщане на стоки са изцяло за сметка на купувача- това условие важи дори и в момента на получаване на стоката от куриера, след преглед и тест.

 

-2.2.2 Стоките, които връщате трябва да са в изряден търговски вид ,както сте ги получили ,без следи от употреба и нарушена цялост , придружени със здрава опаковка и съпътстващите им документи, описания ,касов бон или фактура.

 

-2.2.3 Задължителен преглед и тест от Вас при получаване на вашите поръчани продукти от куриера. При установяване и наличие на видими следи за нарушена цялост, щети и недостатъци на опаковката и на самият продукт Ви препоръчваме да документирате със снимки или незабавно да ни се обадите ,като съответно изискате писмен отказ да приемете доставката, поради нарушена цялост, щета или неизправност. В случаите на рекламации поради щети причинени по време на транспортирането на стоките от куриера повредените стоки ще ви бъдат подменени с нови като разходите по замяната са за наша сметка. Рекламации за подмяна на счупени продукти на по-късен етап и след подписана и получена разписка за доставка не на мястото и във времето на получаване на доставката от куриера си остават за ваша сметка!

 

2.3 Възстановяване на суми по върнати стоки

 

Сумите за върнати стоки се възстановяват веднага след проверка на върнатите продукти и при условие ,че отговарят на условията за връщане, описани в точка 2.2 Условия и право за връщане на получени стоки

 

Адреса за връщане на стоките по подразбиране е адреса или съответния куриерски офис, от който са получени. При необходимост ,може да ни се обадите за допълнително уточнение на начина на връщане.

 

3.Рекламации на гаранционни стоки

 

-3.1 Рекламации на гаранционни стоки се приемат при предоставяне на касов бон или фактура доказващи произхода и датата на закупуване. За ваше улеснение ви препоръчваме да ни се обаждате при наличие на гарнционна рекламация на продукт.

-3.2 Транспортните разходи за получаване и изпращане на гаранционни стоки са за сметка на купувача

-3.3 Отстраняването на повредите и ремонта по гаранционни стоки е изцяло за наша сметка

 

-3.4 Безплатното гаранционно обслужване на всички гаранционни стоки отпада и става платено на база вложените части и труда в случаите:

 

   3.4.1 При непредставен касов бон или фактура За съответното гаранционно изделие

   3.4.2 При явно нарушена цялост и външен вид породени от удари ,счупвания и небрежно отношение и съхранение

   3.4.3 При технически повреди породени от неправилно ползване ,неотговарящо на техническите характеристики и предписания за употреба на изделието

   3.4.4 При технически повреди породени от токови удари в захранващата мрежа, външни и природни явления допринесли за повредата на изделието

   3.4.5 При изтекъл гаранционен срок