Рамка за автомобилно радио BMW 3 (E46) 1998-2007 2DIN

#163
Налично: yes

35,00 лв.
Количество:  бр.

RAM BMW 3 (E46) 1998-2007 2DIN

Описание


Рамка за монтаж на универсално авто-радио 2 DIN на BMW 3 (E46) 1998->2007.