Преход букса за автомобилна антена HYUNDAI KIA-DIN

#825
Налично: yes

8,50 лв.
Количество:  бр.

PRE ANTENA HYUNDAI KIA-DIN

Описание


Преход букса за автомобилна антена за монтаж на универсално радио към оригиналната инсталация.
Hyundai i10 2008->, Hyundai i30 2008->, Kia Cerato 2008->, Kia Picanto 2007->