Рамка за автомобилно радио FIAT GRANDE PUNTO LINEA 2005-

#807
Налично: yes

15,50 лв.
Количество:  бр.

RAM FIAT PUNTO GRANDE 2005- SILVER

Описание


Рамка за монтаж на авторадио на Fiat Grande Punto 2005->, Fiat Linea 2007->