Рамка за автомобилно радио MERCEDES SPRINTER VITO VIANO 2006

#716
НЕ Е НАЛИЧНО yes

24,00 лв.
Количество:  бр.

RAM MERCEDES SPRINTER 2006

Описание


Рамка за монтаж на автомобилно радио на Mercedes A-Class 2004-2012, Mercedes B-Class (W245) 2005-2011, Mercedes Viano 2006-, Mercedes Vito (W639) 2006-