Дистанционно за телевизор SONY RM-TX300E

#2536
Налично: yes

14,50 лв.
Количество:  бр.

DIS SONY RMT-TX300E

Описание


-Дистанционно управление за телевизор SONY LED LCD 3D.

-За правилен избор на дистанционно е необходима точна информация за модела на телевизора или за модела на старото дистанционно.

-Например: марка на телевизора - SONY и MODEL № ?????-от табелата на задния капак или марка на дистанционното SONY и номера на модела изписан отпред на дистанционното.

-Този модел е подходящ за:
149331411,
KD-43X7000E, KD43X7000E, KD-43X720E, KD-43XE7000, KD-43XE7002, KD-43XE7003, KD-43XE7004, KD-43XE7005, KD43XE7005, KD-43XE7005B, KD-43XE7073, KD-43XE7077, KD-43XE7093, KD-43XE7096,
KD-49X7000E, KD49X7000E, KD-49X720E, KD-49XE7000, KD-49XE7002, KD-49XE7003, KD-49XE7004, KD-49XE7005, KD-49XE7073, KD-49XE7077, KD-49XE7093, KD-49XE7096,
KD-55X7000E, KD55X7000E, KD-55X720E, KD-55X720E, KD-55XE7000, KD55XE7000, KD-55XE7000B, KD-55XE7002, KD-55XE7003, KD-55XE7004, KD-55XE7005, KD55XE7005, KD-55XE7005, KD-55XE7073, KD-55XE7077, KD-55XE7093, KD-55XE7096,
KD-60X6700E, KD60X6700E,
KD-65X7000E, KD65X7000E, KD-65XE7002, KD-65XE7003, KD-65XE7004, KD-65XE7005, KD65XE7005, KD-65XE7005, KD-65XE7093, KD-65XE7096,
KDL-32W660E, KDL32W660E, KDL-32W660E, KDL-32WE610, KDL-32WE610, KDL-32WE610B, KDL-32WE613, KDL-32WE613, KDL-32WE615, KDL-32WE615,
KDL-40W660E, KDL40W660E, KDL-40W660E, KDL-40WE660, KDL-40WE660, KDL-40WE663, KDL-40WE663, KDL-40WE665, KDL-40WE665,
KDL-43WE750, KDL-43WE750B, KDL-43WE753, KDL-43WE753, KDL-43WE754, KDL-43WE755, KDL43WE755, KDL-43WE755B,
KDL-49W660E, KDL49W660E, KDL-49WE660, KDL-49WE660B, KDL-49WE663, KDL-49WE665, KDL49WE665, KDL-49WE665B, KDL-49WE750, KDL-49WE753, KDL-49WE754, KDL-49WE755, KDL-49WE755B,
RMT-TX300E, RMTTX300E