Рамка за автомобилно радио BMW 3 (E46) 1998-2007 2DIN ляво разположение

#2440
НЕ Е НАЛИЧНО yes

49,90 лв.
Количество:  бр.

RAM BMW 3 (E46) 1998-2007 2DIN LEFT

Описание


Рамка за монтаж на универсално авторадио,мултимедия 2 DIN на BMW 3 (E46) 1998->2007.
Разположение на мултимедията от ляво на рамката!