Рамка за автомобилно радио PORSCHE CAYENNE 2002-2006

#2254
Налично: yes

37,00 лв.
Количество:  бр.

RAM PORSCHE CAYENNE 2002-06

Описание


Рамка за монтаж на стандартно радио на PORSCHE CAYENNE 2002-2006