Рамка за автомобилно радио FIAT PUNTO 1999-

#1276
НЕ Е НАЛИЧНО yes

6,00 лв.
Количество:  бр.

RAM FIAT PUNTO 1999-

Описание


Рамка за монтаж на автомобилно радио 1DIN на FIAT PUNTO след 1999 год.