Рамка за автомобилно радио BMW 1(E87) 3(E90) 2004-

#1256
Налично: yes

16,80 лв.
Количество:  бр.

RAM BMW 1 (E87) 3 (E90) 2004-

Описание


Рамка за монтаж на универсално радио 1 DIN на:
BMW 1 (E81) BMW 3 (E90-E91) 2005> BMW X1 BMW Z4 2008>